Sexåring.

Våran sexåring hör ingenting men hans mun går hela tiden. Han ser Indiana Jones äventyr i sin vanlijglass och han tycker att nästan allt är kul speciellt om det involverar fika. Han stannar vid ALLA skyltar och ljudar tyst för sig själv. Sexåringen tycker att lillasyster är rolig och storebror är ball och han vill göra allt som honom, till brorsans stora förtret. Sexåringen sitter inte gärna stilla men aktiverar sig väldigt bra med mer eller mindre kloka bestyr. 

Han kommer ständigt hem med nya blåmärken som införskaffats i allehanda kottkrig och brottningsmatcher. Han skrattar mycket och man kan inte göra annat än skratta med när han flinar upp i sitt tandlösaleende. Vår sexåring tampas med frågor och tankar kring rättvisa och vill ha detta till minsta smula och millimeter. Han leker långa stunder med sin lillasyster men kan också stänga om sig för att få bygga lego ifred.

En sexåring, våran sexåring, är en virvelvind av energi. Ibland hinner man inte med men det är ändå en fröjd att ha en döv pratkvarn med fart runt sig. Inte minst för lillasyster.






Untitled from Satu Virkamäki on Vimeo.

Untitled from Satu Virkamäki on Vimeo.


Kommentarer
Postat av: Linn

Världens finaste storebror. Får Ture låna honom nån gång? Men Maijas nakna sida... den har hon knappast efter sin mamma, va?

2010-08-29 @ 21:51:01
URL: http://lochl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0